Image

E-Dart Norge ble etablert i 2003 og er den offisielle Bullshooter-operatøren i Norge. Dette innebærer rettighetene for utplassering av automater/maskiner og løpende ligadrift. Vi er en underorganisasjon av den europeiske og amerikanske organisasjonen, og vi følger dermed deres retningslinjer og internasjonale regelverk. 

E-Dart Norge er allerede etablert i Trøndelag, Hedmark, Rogaland, Vest Agder, Aust Agder, Oslo, Møre og Romsdal, Hordaland og Østfold. (se kart) 

Bullshooter er navnet på den amerikanske varianten av elektronisk dart. Altså en sport der man kaster piler med plastspisser mot en elektronisk automat/maskin som registrerer treff og utfører poengberegning automatisk. 

Som offisiell operatør, er det E-Dart Norge som representerer Norge i alle nasjonale og internasjonale sammenhenger. Sportslig og organisasjonsmessig. Landslag blir utvalgt etter kriterier fastsatt av E-Dart Norge, det nasjonale regelverket, i samarbeid med de aktive utøverne. 

E-Dart Norge har inngått et samarbeid med DB Dartutleie i Trøndelag, E-dart Sørlandet og E-Dart Oslo. De står for utplassering av maskiner i sine respektive områder. Ligadriften blir allikevel organisert gjennom E-Dart Norge. 

E-Dart Norge V/ Oddbjørn Brydalseggen 
tlf 928 09 928 
Kirkeveien 51 1666 Rolvsøy
Hovedoperatør i Norge 
E-Dart Norge
edartnorge@bullshooter.no 
928 09 928

Agder og Rogaland
E-Dart Sørlandet 
edart.sorlandet@gmail.com 
916 20 313

Trøndelag 
DB Dartutleie 
b-t-so@online.no 
924 42 760

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter oss av cookies som støtter opp under kjernefunksjonalitet knyttet til sikkerhet. Vi har vurdert disse som nødvendige

Personvern